Absztrakt, konferenciaközlemény beküldése

Kérjük az összefoglalókat (’absztraktok’) magyar és angol nyelven, Word dokumentumban (.doc vagy .docx formátumban), Times New Roman karakterekkel, egyes sorközzel szerkeszteni.

A szövegtörzs terjedelme ne haladja meg a 200 szót.

A cím félkövér (bold) nagybetűs, amit egy sor kihagyása után a szerző(k) család- és keresztneve, munkahelye(i) és annak pontos címe(i), valamint e-mail címe(i) követ(nek).

Külön sorban kérjük feltüntetni a kulcsszavakat (legfeljebb 5 kulcsszó).

Kérjük, hogy az összefoglaló elkészítésekor vegyék figyelembe a megadott mintát, mely letölthető ITT (Hun és Eng) .

Az összefoglalókat (’absztraktokat’) 2015. március 20-ig várjuk a kmkt15.abstract@ttk.pte.hu e-mail címre.

A beküldött absztraktokat a Tudományos Bizottság bírálja el, és a szakmai programot az elfogadott absztraktok alapján állítja össze. Az absztraktok bírálatára 2015. április 1-ig kerül sor, és annak eredményéről a szerzők értesülnek.

A Konferecia-kötetben megjelentetendő közleményeket a Szervező Bizottsághoz, elektronikus úton kell benyújtani, legkésőbb a konferencia nyitónapjáig. A közleményeket a Tudományos Bizottság tagjai, valamint felkért bírálók fogják elbírálni a folyóirat-közlemények bírálatának megfelelő módon. Az elfogadott közlemények a Konferenciakötetben megjelennek, legkésőbb 2015. szeptemberében, amelyet a résztvevők postán megkapnak.

A szerzők (résztvevők) elősegíthetik a gyors bírálatot úgy az absztraktok, mint a közlemények esetében. Amennyiben a beküldött absztrakthoz, illetve közleményhez egy, a tudományos területen jártas szakember véleményét a szerzők csatolták, akkor a referálás hamarabb elvégezhető. A refereálást végző szakember nevét ez esetben a közleményen feltüntetjük.